فراخوان چهارمین دورۀ جشنوارۀ داستان کوتاه حیرت (داستان خلاقانۀ سال)
ادبیات اقلیت ـ انجمن داستان حیرت با همکاری نشریه “داستان شیراز”، فراخوان چهارمین دورۀ جشنوارۀ داستان کوتاه حیرت (داستان خلاقانۀ سال) را منتشر کرد.
شرایط شرکت در جشنواره:
ـ موضوع آثار، آزاد است.
ـ شرکت در جشنواره، محدودیت سنّی ندارد.
ـ محدودیت حجم برای آثار ارسالی وجود ندارد.
از آنجا که در عمل و از لحاظ مقبولیت، تعریفی معتبر، معقول، دقیق و جامع از قالب داستان کوتاه وجود ندارد (از منظر حجم و تعداد کلمات)، اثر ارسالی تنها باید به لحاظ فرمِ قالب هنری، در محدوده داستان کوتاه قرار گیرد. تصمیمگیری در مورد آثاری که در مرز مبهم میان قالب داستان کوتاه با سایر قالبهای ادبیات داستانی قرار دارند، بر عهده هیئت داوران خواهد بود.
ـ هر هنرمند حداکثر با ۲ اثر میتواند در جشنواره شرکت کند.
ـ آثار ارسالی نباید در دورههای گذشته این جشنواره شرکت داده شده باشند. (شرکت آثاری که در دیگر جشنوارهها برگزیده شده یا مقام آورده-اند، در این جشنواره بلامانع است).
ـ آثار ارسالی قبلاً در مجموعه داستانهای فردی یا جمعی به صورت کتاب منتشر نشده باشند. (انتشار اثر در نشریات یا ویژهنامۀ جشنوارهها شامل این محدودیت نمیشود).
* جشنواره حیرت از اصالت دادن به نگاه خلاقانه در هنر، ساختارشکنی و فراتر رفتن از سنتهای تثبیت شده داستاننویسی، استقبال میکند. هدف اصلی این جشنواره، شناسایی و معرفی داستاننویسان خلاق است.
* جشنواره حیرت در سیاستگذاری، تصمیمگیری و اجرا، کاملاً مستقل بوده و صرفاً از کمکهای دلسوزان فرهنگی، نهادهای دولتی و غیردولتی، به عنوان حامیِ مالی استفاده میکند. (دبیرخانه جشنواره از مشارکت دلسوزان فرهنگی استقبال میکند).
تقویم برگزاری جشنواره:
مهلت ارسال آثار: از ابتدای بهمن ماه ۱۳۹۶ تا پایان اردیبهشت ماه ۱۳۹۷
اعلام نتایج مرحله اوّل داوری و معرفی ۴۰ اثر راه یافته به مرحلهٔ نیمه نهایی: نیمهٔ دوم تیر ماه ۱۳۹۷
اعلام نتایج مرحله دوم داوری و معرفی ۱۰ اثر برتر: نیمه اول شهریور ماه ۱۳۹۷
اختتامیه و معرفی برترین آثار: نیمهٔ دوم شهریور ماه ۱۳۹۷
(علاوه بر معرفی ۱۰ اثر برتر از دید هیئت داوران، ۱۰ اثر برتر از نگاه اعضاء باشگاه برگزیدگان حیرت نیز معرفی و تقدیر خواهند شد. اعضاء باشگاه برگزیدگان حیرت، شامل هنرمندانی است که آثارشان در دورهٔ جاری و دورههای گذشته جشنواره، به مرحلهٔ نیمه نهایی راه یافته است.)
شیوۀ ارسال آثار:
ـ هر اثر باید در فایلی جداگانه و در قالب word ارسال گردد. آثاری که از لحاظ فونت و یا گرافیک صفحه شرایطی خاص دارند را میتوان در قالب pdf ارسال کرد.
ـ هیچ محدودیتی در فونت، شکل صفحه و نوشتار وجود ندارد.
ـ در انتهای هر اثر و در صفحهای مجزّا، مشخصات زیر باید به طور کامل درج شود:
نام اثر – نام و نامخانوادگی صاحب اثر – سال تولد – آدرس دقیق پستی محل سکونت به همراه کدپستی – شمارۀ تماس – آدرس پست الکترونیکی.
شرکت کنندگان، آثار خود را به آدرس پست الکترونیکی جشنواره (heyratfestival@gmail.com) ارسال کنند. پس از دریافت آثار، طی حداکثر ۴۸ ساعت، به آدرس الکترونیکی فرستنده، تاییدیهٔ دریافت اثر، ارسال خواهد شد.
جوایز:
برترین داستان: تندیس نفیس جشنواره و لوح تقدیر.
(از نگاه هیئت داوران و از نگاه اعضای باشگاه برگزیدگان، به صورت مجزا)
نه اثر برتر تا رتبه دهم: لوح تقدیر.
(از نگاه هیئت داوران و از نگاه اعضای باشگاه برگزیدگان، به صورت مجزا)
* بیست اثر برتر (ده اثر برتر از نگاه هیأت داوران و از نگاه اعضای باشگاه برگزیدگان، به صورت مجزا)، در هر دو نسخه کاغذی و الکترونیکی مجله رسمی سالانه حیرت “سالنامه داستان خلاقانه سال” منتشر خواهند شد. همچنین، تمامی آثار برگزیده مرحله نیمه نهایی و حذف شده در مرحلهنهایی نیز، در سایت جشنواره به صورت تدریجی منتشر خواهند شد.
در سایت جشنواره میتوانید اطلاعات دقیقتری از چگونگی برگزاری جشنواره و داوری آثار به دست آورید.
* آدرس سایت جشنواره: www.heyratfestival.ir
* آدرس پست الکترونیکی جشنواره: heyratfestival@gmail.com
* شمارۀ تماس (از ساعت ۱۱ تا ۲۰): ۰۹۳۵۷۶۸۲۴۴۲ – ۰۹۱۷۷۰۹۱۹۷۰
ادبیات اقلیت / ۷ بهمن ۱۳۹۶