نویسنده جامائیکایی برنده جایزه ادبی بوکر شد Reviewed by Momizat on . مارلون جیمز، نویسنده جامائیکایی برای کتاب «تاریخچه هفت قتل» برنده جایزه ادبی بوکر ۲۰۱۵ شده است. کتاببا الهام از تلاش‌ برای ترور باب مارلی در اواخر دهه هفتاد میل مارلون جیمز، نویسنده جامائیکایی برای کتاب «تاریخچه هفت قتل» برنده جایزه ادبی بوکر ۲۰۱۵ شده است. کتاببا الهام از تلاش‌ برای ترور باب مارلی در اواخر دهه هفتاد میل Rating: 0
شما اینجا هستید:خانه » خبر و گزارش » بین الملل » نویسنده جامائیکایی برنده جایزه ادبی بوکر شد

نویسنده جامائیکایی برنده جایزه ادبی بوکر شد

نویسنده جامائیکایی برنده جایزه ادبی بوکر شد

مارلون جیمز، نویسنده جامائیکایی برای کتاب «تاریخچه هفت قتل» برنده جایزه ادبی بوکر ۲۰۱۵ شده است.

کتاببا الهام از تلاش‌ برای ترور باب مارلی در اواخر دهه هفتاد میلادی نوشته شده است.

مایکل وود، رئیس هیات داوران جایزه بوکر، این کتاب را “هیجان‌انگیزترین” کتاب در میان فهرست کاندیداهای این جایزه خواند.

آقای وود در مورد این کتاب ۶۸۰ صفحه‌ای گفت تاریخچه هفت قتل، “سرشار از شگفتی”، “پر از ناسزا” و “بسیار خشن” است.

ارلون جیمز ۴۴ ساله اولین نویسنده جامائیکایی است که برنده این جایزه ۵۰ هزار پوندی می‌شود.

آقای جیمز پس از آن که اسمش به عنوان برنده بوکر ۲۰۱۵ خوانده شد، گفت بخش عظیمی از کتابش را با الهام از موسیقی رگه نوشته است. او این جایزه را به پدرش تقدیم کرد.

همسر ولیعهد بریتانیا در این مراسم، این جایزه را به او اهدا کرد.

کتاب آقای جیمز بیش از ۷۵ شخصیت دارد و بخش‌های مختلف داستان از زبان راوی‌های گوناگون است.

درباره تاریخچه هفت قتل

نویسنده: مارلون جیمز، جامائیکا

ناشر: وان ورد

داستان: پس زمینه داستان ماجراهای مربوط به تلاش برای ترور باب مارلی، خواننده مشهور جامائیکا در اواخر دهه هفتاد میلادی است که در طول سه دهه پس از آن، در مسیر زندگی سردسته های باندهای مواد مخدر، نمایندگان پارلمان، آدمکشان حرفه ای، ملکه های زیبایی، روزنامه نگاران و حتی کارکنان سیا حادثه های فراوانی برملا می شود.

درباره نویسنده: مارلون جیمز متولد سال ۱۹۷۰ در شهر کینگستون جامائیکا است. اولین کتاب داستانی او “شیطان جان کرو” بود و دومین کتابش با عنوان “کتاب زنان شب” جایزه ادبی صلح دیتون را در سال ۲۰۱۰ دریافت کرد و در همان سال از جمله نامزدان جایزه ملی منتقدان بود.

نظر هیئت داوران: عنوان کتاب به خوبی وزن و پیکره عظیم این داستان را منعکس نمی کند. این داستان تخیلی پهناور که از هزارتوی سیاست و خشونت های تبهکاران در جامائیکای دهه هفتاد سر برمی آورد به دلیل شخصیت ها و حکایت هایش هیجان انگیز است: متکبر، بی رحم، طعنه آمیز، شوخ، مرثیه وار، لطیف و حتی کفرآلود است. و چه داستانی، خواننده را از خود بی خود می کند.

نظر منتقدان: روزنامه دیلی تلگراف نوشت: “این کتاب به دلیل خشونت بی امان، صداهای چندگانه و عزم نویسنده اش برای بازنویسی تاریخ یادآور یکی از آثار جیمز الروی با عنوان گروه چهار نفره لس آنجلس است.”

بی بی سی / ادبیات اقلیت ۲۲ مهر ۱۳۹۴

تمامی حقوق برای پایگاه اینترنتی «ادبیات اقلیت» محفوظ است.

رفتن به بالا