درباره نویسنده

مطالب مشابه

یک دیدگاه

  1. 3

    پیمان

    با نظر ایشان موافقم. بنظرم سطح اگاهیهای شناختی عاطفی اجتماعی جوانان ایرانی (اکثرا) به اندازه ای نیست که تجزیه و تحلیل عمیقی از ماجراهای داستان داشته باشند. منظورم برداشتهای سطحی از ماجراهاست. کارگردان و نویسنده شاید قصد داشته باشند ضرب المثل ادب از که اموختی از بی ادبان را تبیین کنند و زشتی یکسری اعمال را برجسته کنند تا جوان راه صحیح تر را انتخاب کند اما تصور من این است که جوان همزادپنداری صوری و ظاهری کرده و الگوهای رفتاری ارائه شده را عینا رفتار میکند. اما سریال خوش ساخت و بازیهای خوبیمیبینیم. مخصوصا اقای نصریان و خانم ایزدیار.

  2. 2

    رضا

    سلام متاسفانه یکی از بی محتوا ترین بدترین و مزخرف ترین سریال های تاریخ ایران شهر زاد است.این سریال علی رغم بازی بسیار عالی بازیگران داستان قوی و دکوراسیون حرفه ای حاوی مسایل زیاد ضد فرهنگی است.سریال بسیار سرگرم کننده است .امکان ندارد شما دو سه قسمت اول سریال راببینید و طاقت بیارید و بقیشو نبینید.ولی متاسفانه دروغ خیانت توطِئه دغل خمیر مایه اصلی سریال است که به نظر عاشقانه می اید.اتفاقات این سریال در هیچ جای تاریخ و جغرافیای ایران اتفاق نمی افتد. درست است که بزرگ اقا ها همیشه در تا ریخ ما بوده و هستند و خواهند بود ولی نه به این شکل و غلظتی که ما در سریال شهر زاد میبینیم.در اینجا همه به هم دروغ می گویند و همه به هم خیانت می کنند.خیلی راحت به مخاطب نوجوان القا می گردد اگر شکست عشقی خوردی برو شراب بخور و یا هر وقت دلت گرفت برو سیگار بکش هر جا تونستی برو کلک بزن اگر هم ازدواج کردی دلت می تواند با همسرت نباشد(قباد و شیرین)(شهرزاد و قباد)مرد متاهل می تواند راحت عشق شخص دیگری را صاحب شود(مریم و بابک و سرهنگ تیموری)و بابک پس از خیانت مریم به کافه رفته و سیگار و شراب مرهم درد اومیشود. ممکن است بگویید ای اقا اینها که طبیعی است و ممکن است اتفاق بیفتد اری امکان دارد اتفاق بیفتد ولی نمایش ان و به تصویر کشیدن این موضوع برای نوجوان ایرانی با این فرهنگ فعلی و جامعه فعلی زیاد مناسب به نظر نمی رسد. همزاد پنداری جوانان با قباد در استعمال سیگار بین جوانان مشهود و محسوس است.فرهاد شخصیت مثبت و دوست داشتنی فیلم با شهرزاد قهرمان داستان دست به فرار می زنند(همین چند روز پیش پدری دخترش را جلوی دانشگاه به دلیل اینکه قصد فرار داشته به ضرب گلوله کشت)البته من نمی گویم این فرار ربط به این سریال دارد ولی به هر حال در این سریال قبح فرار شکسته می شود و فرار توجیه می شود.همانگونه که ارتباط بین سرهنگ تیموری و مریم نیز توجیه می گردد. و قتل و ادمکشی هم که به قول معروف خدا بده برکت تا دلت بخواد ادم بیگناه و با گناه کشته میشه ادم فکر می کنه تو دوران گانگسترها داره زندگی می کنه اشرافی گری و توهین به طبقه پایین جامعه هم از خصوصیت های بارز سریال است.ولی سریال بسیار خوش ساخت و جذاب و دیدنی است .ای کاش مسئولان ناظر به جای گیر دادن به مسائل ظاهری فیلم به این نکات توجه می کردن و این سریال که می توانست شاهکار بی نظیری باشد را به این روز نمی انداخت….البته این نظر من است قطعا عده زیادی با من هم عقیده نیستن….از بازی بی نظیر علی نصیریان جمشید هاشم پور ابوالفضل پور عرب و مصطفی زمانی و ترانه علیدوستی و خانم رویا (اذر گلدره)و شهاب حسینی نیز نباید گذشت .ایراد من به محتوای فیلم و مسائل ضد فرهنگی سریال است .البته غفلت صدا و سیما نیز در تولید اثار به قول خودشان فاخر هم این خلا را بوجود اورده است شاد باشید

    1. 2.1

      مهشید

      این سطحی ترین برداشت ممکن بود

    2. 2.2

      skh

      کاملا درست گفتین
      البته به نظر من سریال فقط داره نون ظاهر بازیگراش رو میخوره

  3. 1

    پری

    اگر نام داستان را بزرگ آقا میگذاشتند ، همان قسمت اول داستان شهرزاد پی به سرنخ ها و ردپای فیلم پدرخوانده میبردم. با این تفاوت که داستان پدرخوانده با قضایای تاریخ ایرانی و عشق هایی باشکل و شمایل ایرانی آمیخته شده است. کپی برداری ها از فیلم پدر خوانده گاهی آنقدر مشخص میشود که میتوانستم بقیه ی وقایع را حدس بزنم. فکر میکنم نام گذاری داستان فقط برای رد گم کردن است…

نظرات بسته شده است.

تمام حقوق برای وردپرس یار محفوظ است