فراخوان جایزه ادبی ماورا / ویژۀ شاعران، نویسندگان و منتقدان افغانستان
ادبیات اقلیت ـ خانۀ ادبیات افغانستان، «نصف جهان»، به پاس زبان فارسی، میراث کهن ملت افغانستان و شکوفایی هرچه بیشتر ادبیات این سرزمین، جایزه ادبی ماورا را برگزار میکند.
در فراخوان این جشنواره آمده است: امید است این جشنواره، دوستی، مهربانی و آشنایی هرچه بیشتر شاعران، نویسندگان و منتقدان ادبی را فراهم کند.
در این فراخوان، شرایط شرکت در بخش رقابتی این جشنواره چنین ذکر شده است:
شاعران، نویسندگان و منتقدان افغانستانی ساکن افغانستان، ایران و سراسر جهان میتوانند آثار خود را با در نظر داشتن شرایط زیر به دبیرخانۀ جشنواره ارسال کنند:
- دورۀ زمانی شرکت در این جشنواره، از ۱۲ عقرب (آبان ماه) تا ۱۲ قوس (آذر ماه) است.
- این جشنواره در بخشهای «شعر» (سنتی و آزاد)، «داستان کوتاه» و «نقد ادبی» برگزار میشود.
- در بخش شعر، سه شعر پذیرفتنی است و بیش از آن حذف میشود.
- در بخش داستان، دو داستان پذیرفتنی است و بیش از آن حذف میشود.
- در بخش نقد ادبی، یک نقد که شامل نقد و بررسی مجموعه شعر یا مجموعه داستان از نویسندگان یا شاعران افغانستانی باشد، پذیرش خواهد شد.
- همۀ آثار باید در قالب فایل word و در یک فایل پیوستی (attachment)، تنها از طریق نامۀ الکترونیک (Email) به نشانی دبیرخانه فرستاده شود و عبارت «جشنواره ماورا» حتماً در بخش موضوع (Subject) ثبت شود.
- اگر فردی در دو بخش شعر و داستان شرکت میکند، باید شعرها و داستانهای خود را با رعایت مفاد بند ششم، در قالب دو فایل پیوستی درون یک نامۀ الکترونیک ارسال کند.
- مشخصات کامل صاحب اثر (شامل نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، زادگاه، سکونتگاه کنونی، میزان تحصیلات، فهرست آثار ادبی منتشر شده، جوایز دریافتی از جشنوارهها، نشانی پستی، تلفن تماس ثابت و تلفن همراه) در صفحه اول فایل وُرد پیوستشدۀ آثار به صورت دقیق تایپ شود.
- اسکن دقیق از تصویر تذکره (شناسنامه) یا کارت شناسایی مهاجرت یا گذرنامه در فایلی جداگانه به همراه فایل آثار درون همان نامۀ الکترونیک فرستاده شود.
- هر شرکتکنندهای که یکی از شرایط یادشده را رعایت نکند و مشخصات نامبرده، ناکامل و اسکن مدارک وی، مخدوش یا مجعول باشد، از فرآیند داوری حذف میشود.
- این جشنواره محدودیت سنی ندارد.
ـ یادآوری:
یک. خانۀ ادبیات افغانستان، «نصف جهان»، با آگاهی از سختیها و ناهمواریهای پیش روی اهالی فرهنگ و ادبیات افغانستان در سالهای اخیر و دیگر مشکلات و مصایب پیش روی، سعی دارد با اتکا به همکاری و همدلی شما اهالی فرهنگ و ادبیات افغانستان چراغی از امید را روشن نگاه دارد.
دو. داوران افغانستانی و ایرانی، آثار رسیده به دبیرخانه را داوری میکنند.
سه. به سه اثر برتر و سه اثر شایستۀ قدردانی در هر بخش، جایزههایی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.
چهار. نشانی پست الکترونیک دبیرخانۀ جشنواره به این شرح است: mavara1398@gmail.com
ادبیات اقلیت / ۱۹ آبان ۱۳۹۸